Winkelcentrum Leeuwarden

Hubo

Winkelcentrum Leeuwarden

Adres
Hobbemastraat 5
Plaats
8932 KZ  Leeuwarden
Telefoon
058 215 5414
Website
www.hubo.nl

Informatie

Hubo is al meer dan 55 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers, de bouwmarkt die echt helpt. Met zo'n 170 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres. Hubo heeft een ruim assortiment aan doe-het-zelfartikelen zoals gereedschap, ijzerwaren, verf, hout, behang en elektra. Maar Hubo biedt ook maatwerkoplossingen om van jou huis een thuis te maken. Denk hierbij aan deuren op maat, kasten op maat, horren op maat, buitenzonwering op maat en raamdecoratie op maat.

Hubo is gevestigd op Hobbemastraat 5 . Het volgende wordt aangeboden: Winkelcentrum, Verf En Lak, Isolatiematerialen - Fabrieken En Groothandel, Deuren, Gordijnen, Office Furniture, Decoration Material, Ijzerwaren, Bouw- And Verfmaterialen In Leeuwarden zijn er 15 andere Winkelcentrum. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Categorieën

Winkelcentrum, Verf En Lak, Isolatiematerialen - Fabrieken En Groothandel, Deuren, Gordijnen, Office Furniture, Decoration Material, Ijzerwaren, Bouw- And Verfmaterialen
0582155414 058-215-5414 +31582155414

Kaart Hobbemastraat 5

Loading map...