Gratis inschrijven

Wits Noord BV

Schilders Drachten
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Dopplerlaan 6 Kaart
Plaats
9207 HC  Route Drachten
Telefoon
0512 334 920
E-Mail
noord@wits.nl
Website
Yext Logo

Informatie

Wits Vastgoedonderhoud Nederland voert verschillende producten en diensten uit. De belangrijkste zijn: Bouwkundig onderhoud. Schilderwerk. Mutatie onderhoud. 24 uurs service-onderhoud. Resultaat gericht onderhoud . Isolatie. Glasservice Direct Glas. Betonrenovatie. Staalconservering. Constructief, ook in financiën. Als u met Wits werkt, heeft u niet alleen te maken met vastgoedonderhoud, maar ook met allerlei andere facetten, zoals communicatie, financiën en administratie. Ook dat organiseren we graag planmatig, constructief én flexibel. De specialismen en bedrijven van Wits werken onderling zo samen, dat u voorafgaand aan het project een gespecificeerde offerte krijgt en na afloop een heldere factuur. Vastgoed is een kostbaar bezit. En bezit houdt z’n waarde, of krijgt meerwaarde door er goed voor te zorgen. Het onderhoud van een gebouw of woning is vaak complex. Het is net een raderwerk. Wilt u uw vastgoed goed onderhouden, dan heeft u meerdere specialisten nodig. Die specialisten moeten niet alleen goed zijn in hun vak, maar ook nog uitstekend kunnen samenwerken en elkaar aanvullen. En dat is nu precies wat Wits doet. We hebben diverse specialismen in huis, van schilderonderhoud tot bouwkundige renovaties. Onze specialisten werken soepel met elkaar samen en versterken elkaar. U als opdrachtgever krijgt één persoon als aanspreekpunt, die alles regelt en coördineert. Hij kent u, uw vastgoed en weet wat er speelt. Op deze website leest u hoe onze organisatie in elkaar zit, wat wij doen en hoe wij werken. Spreekt dit u aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking.

Wits Noord BV is gevestigd op Dopplerlaan 6 . Het volgende wordt aangeboden: Schilders In Drachten zijn er 28 andere Schilders. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Timmerwerk, Gratis advies, Gratis offerte, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Winterkorting, Glaswerk / glaszetter, Monumentale panden, Wandafwerking, Schilderwerk binnen, Spuitwerk, Schilderwerk buiten, Alleen op afspraak.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Wits Noord BV

Give stars

Foto's

Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV
Foto's Wits Noord BV

More Schilders in your neighborhood

Stationswg 59 9201 GH Drachten
De Brekken 5 9201 BD Drachten
Moezel 198 9204 EL Drachten
Geelgorsstraat 89 9201 TS Drachten

Onderhoud en Schildersbedrijf Potijk

Vogelzang 78 9201 SC Drachten
Moleneind NZ 164 9203 ZT Drachten

Haan Schildersbedrijf A de

De Meer 30 9201 EZ Drachten

Categorieën

Schilders
0512334920 0512-334-920 +31512334920